مهدی جان خسته نباشی برادر واقعاً بررسی شایسته ایه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان این کارت دقیقاً مشخص نیست با چه قیمتی قراره وارد ایران بشه ولی پیشنهاد میکنم صفحه اورکلاکینگ این بررسی را یکبار دیگه بخونید :
بررسی تخصصی کارت گرافیک MSI Geforce GTX 760 HAWK 2GB
ترکیب دمای بسیار پایین و اورکلاکینگ بسیار عالی این کارت چه روی مموری کلاک و چه روی GPU Clock باعث میشه این کارت روی Air نتایج بسیار ممتازی را برای شما فراهم کنه و توی این رنج "اگه" بخوایند اورکلاکش کنید ، بهترین گزینه فعلیه ...
پیشنهاد میکنم این صفحه را از بررسی ASUS R9 270X DCU II را هم ببینید تا متوجه صحبت من و جمله بالا بشید :
بررسی تخصصی کارت گرافیک ASUS RADEON R9 270X DirectCU II TOP
پی نوشت : ما توی شهر سخت افزار معمولاً سعی میکنیم به روی امتیازدهی خیلی گیر بدیم و معمولاً امتیازات از چندین فیلتر رد میشه و در نهایت همیشه با بحث شدید بین تیم فنی امتیاز داده میشه و کسب امتیاز 9.3 واقعاً امتیاز قابل ستایشیه ...
بعد از صحبتی که با شما عزیزان روی بررسی مادربرد Z87-GD65 Gaming داشتیم داریم سعی میکنیم توی رنج های مختلف همه قطعات با کیفیت را تست کنیم تا شما عزیزان دقیقاً به یک جمع بندی خوب برای انتخاب کالا هاتون برسید و در ادامه همون بررسی بحث برانگیزه مادربرد ذکر شده هم به زودی بررسی مادربرد Z87 Gryphon ایسوس را خواهیم داشت تا توی اون رنج قیمت MSI Z87-GD65 Gaming ، ASUS ROG Maximus VI Impact و Gryphon را داشته باشیم و احتمالاً یک گیگابایتی اون رده قیمتی را هم بعدش بررسی میکنیم .
مهم : در مورد قیمت گذاری هم طبق قولی که داده بودیم یک حرکاتی زدیم و توی گزارش زیر توی کنفرانس خبری آواژنگ میتونید ببینید اولین بازخورد برای شما عزیزان را :
گزارش نشست خبری گیگابایت و آواژنگ در خلال نمایشگاه الکامپ
منتظر نظرات سازنده شما عزیزان بیش از پیش هستیم و مطمئن باشید شهر سخت افزار جاییست که نظرات شما عزیزان در با کیفیت ترین حالت ممکن روش فکر میشه و تاثیر داده میشه چراکه رسانه ایست از جنس کاربران برای کاربران ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks